Το μεταφραστικό μας κέντρο «Athens Translation Center» ιδρύθηκε το 1994 και συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της μετάφρασης και της διερμηνείας. Είναι πρωτοπόρος στις επιλογές των εταιρειών και ιδιωτών λόγω της μεγάλη πείρας που διαθέτουν οι άριστα καταρτιζόμενοι επαγγελματίες μεταφραστές μας, καθώς δίνεται μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια.

 Εκτός από απλές μεταφράσεις εγγράφων και απλών κειμένων, που είναι επίσημα έγγραφα και νοείται ότι η μετάφραση θα πρέπει να είναι επίσημη, διαθέτουμε τον μεγαλύτερο στόλο μεταφραστών σε εξειδικευμένες μεταφράσεις, όπως τεχνικών, επιστημονικών, οικονομικών, ιατρικών, φιλολογικών κατευθύνσεων, που απευθύνονται σε ιδιώτες, αλλά κυρίως σε εταιρείες με εξειδίκευση σε διαφόρους τομείς. Έτσι έχουμε κερδίσει μακροχρόνια συνεργασία με μικρές και μεγάλες Ελληνικές και ξένες εταιρείες, Πρεσβείες και Προξενεία, αλλά και το δημόσιο τομέα παρέχοντας τις υπηρεσίες μετάφρασης σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

 Στο τομέα της διερμηνείας, λόγω του συνεχούς αυξανόμενου αριθμού ενδοκοινοτικών συναλλαγών μεταξύ εταιρειών, αλλά και μεταναστευτικού πληθυσμού, η ζήτηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας συνεχώς αυξάνεται και είμαστε σε θέση να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη και ιδιαιτερότητα με απευθείας διερμηνεία σε συνέδρια, ιατρικές διαβουλεύσεις, ομιλίες, συνελεύσεις, συναντήσεις ιδιωτών αλλά και εκπροσώπων των κρατικών αρχών, πάντα με υψηλή ποιότητα στην απόδοση.

 Το νομικό μας τμήμα καλύπτει το κεφάλαιο της επίσημης μετάφρασης, με την απαραίτητη κατά νόμο επικύρωση των μεταφρασμένων εγγράφων, δίνοντας τα την ισχυρή ισχύει ως νόμιμο έγγραφο. Ως εκ τούτου το μεταφρασθέν και επίσημα επικυρωμένο έγγραφο, μπορεί να επιδεχθεί, να προσκομισθεί σε οποιαδήποτε αρμόδια ιδιωτική ή κρατική αρχή. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης λαμβάνει ολοκληρωμένη υπηρεσία μετάφρασης και επικύρωσης, με αποτέλεσμα να κατέχει ένα νομικά ισχυρό έγγραφο για κάθε νόμιμη χρήση. \

Για περισσότερες πληροφορίες για εμάς και τις υπηρεσίες μας  απευθυνθείτε  στην Ιστοσελίδα μας www.athenstranslations.gr

 

FaLang translation system by Faboba